31.5.13

Eρευνα του υπουργείου Παιδείας για την καταγγελία της δασκάλας που δίδασκε τον Κεμάλ του Χατζηδάκι...

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την καταγγελία δασκάλας οτι δέχθηκε επίπληξη από γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου και κατηγορήθηκε για ισλαμική προπαγάνδα επειδή δίδαξε στην τάξη τον Κεμάλ του Μάνου Χατζιδάκι και...
του Νίκου Γκάτσου, το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν εντατικές έρευνες για τη καταγγελία, που ήρθε στην επιφάνεια μέσα από ανάρτηση που έκανε η ίδια η δασκάλα στο facebook. Tην εντολή για την έρευνα έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου στον αρμόδιο διευθυντή εκπαίδευσης αν είναι υπαρκτό το ζήτημα που προέκυψε. Πηγές του υπουργείου Παιδείας που επικαλείται το Βήμα, αναφέρουν ότι ο υφυπουργός ενδιαφέρεται «να ελέγξει αντιπαιδαγωγικές και αυταρχικές συμπεριφορές τέτοιου είδους που εκτός των άλλων προδίδουν πολιτιστική ένδεια». Πάντως ο κ. Παπαθεοδώρου συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής αλλά και χειρισμού αντίστοιχων υποθέσεων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι οι διαμαρτυρίες του γονιού δεν αφορούσαν τον «Κεμάλ» του Μάνου Χατζηδάκη, αλλά φωτοτυπία άλλου τραγουδιού που είχε δοθεί στα παιδιά.

Αν και πολλοί δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τη δασκάλα, αυτή δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: