25.5.13

Στην Σκόπελο τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ken Mc Mullen, «ΟΧΙ» (φωτό)....

 Συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός από την ταινία "Gladiator" JOHN SHRAPNEL που υποδύεται τον Κρέοντα...
Το νησί της Σκοπέλου διάλεξε ο σκηνοθέτης Ken Mc Mullen για να γυρίσει τη νέα του ταίνια, «Οχι». Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν, βασίζεται στην ιστορία της αρχαίας τραγωδίας του Σοφοκλή με πανεπιστημιακό PROJECT, και...
αναμένεται να είναι πηγή σημαντικής προβολής για το νησί.
Τα γυρίσματα στο... νησί άρχισαν στα μέσα Μαΐου και κράτησαν περίπου μια εβδομάδα. Για  τις ανάγκες της ταινίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη του νησιού, όπως επίσης και στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και για λίγες σκηνές στο Παρίσι
Ο ίδιος ο σκηνοθέτης στις δηλώσεις του στο skopelosonline.gr μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σκόπελο, ενώ υποστήριξε πως αγαπήθηκε από όλους τους συντελεστές της ταινιίας.
Όπως είπε, «Η Ελλάδα έδωσε σε όλο τον κόσμο μια ωραία και διαφορετική κουλτούρα που πρέπει να προβληθεί προς τα έξω αψηφώντας τα λάθος μηνύματα που περνάνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Η ταινία είναι πολύ Ελληνική».
Ο Ken Mc Mullen μάλιστα, ονόμασε το νησί της Σκοπέλου έναν μικρό παράδεισο του Αιγαίου με φιλόξενους κατοίκους και ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ μίλησε ακόμα για ένα παρθενικό νησί χωρίς πολλούς τουρίστες ακόμα καθώς η καλοκαιρινή σεζόν κρατάει στο νησί πολύ λίγο όμως πάντα μαγεύει τους ξενόφερτους που έρχονται για πρώτη φορά με τα όμορφα χρώματα του πράσινου και γαλάζιου.
Η φράση του πάντως που έκανε εντύπωση ήταν πως «η Ελλαδα είναι λάθος που περνάει όλη αυτήν την οικονομική κατάσταση. Η Ελλάδα δεν είναι τυχαία... Έχει ιστορία και για μια ακόμα φορά δεν θα το βάλει κάτω».
Δείτε τις φωτογραφίες:
ken1
ken2

ken3

ken5
ken6

Δεν υπάρχουν σχόλια: