1.5.13

"Η συμπεριφορά της εργοδοσίας του “MEGA” δεν μπορεί να γίνει ανεκτή..." ...



24ωρη απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο MEGA...
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κήρυξε 24ωρη απεργία στο Mega από σήμερα στις...
12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Παρά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ της Ενώσεώς μας και των επιχειρήσεων του Τύπου και ΜΜΕ για τήρηση σήμερα (1.5.2013) της παράδοσης της εργατικής Πρωτομαγιάς στο χώρο της Ενημέρωσης από όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού “ MEGA ” αποφάσισε μονομερώς να εκπέμψει πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα, με όλο το προσωπικό, αγνοώντας τις θέσεις της ΕΣΗΕΑ.

Ήδη, όπως είναι γνωστό, χθες κηρύχθηκε 24ωρη απεργία για σήμερα Πρωτομαγιά στους τηλεοπτικούς σταθμούς “Σ KAI TV ” και “ STAR TV ” και στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» επειδή οι επιχειρήσεις είχαν αρνηθεί να εφαρμόσουν τη συμφωνία με την ΕΣΗΕΑ.

Η συμπεριφορά επομένως της εργοδοσίας του “ MEGA ” δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την Ένωσή μας. Για το λόγο αυτό το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη απεργίας από 12.00 μ. της 1 ης Μαΐου 2013 έως τις 12 μ. της 2ας Μαΐου 2013 όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό “ MEGA ”, προκειμένου να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά και να σεβαστούν την παράδοση του κλάδου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: