2.5.13

'Oταν ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έφτιαχνε σούσι για να γυριστεί ντοκιμαντέρ για γνωστό περιοδικό (BINTEO)...

Ιδού το σκάφος του Πάνου Καμμένου...
Σήμερα το dete.gr σας παρουσιάζει το σκάφος του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος το οποίο είχε αποτελέσει και αντικείμενο για ένα ντοκιμαντέρ που είχε διανεμηθεί με το...
καταξιωμένο στο χώρο του περιοδικό "Θάλασσα" το 2010. Στο βίντεο φαίνεται το σκάφος του Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια ο ίδιος να φτιάχνει... σούσι με τα φρέσκα ψάρια τα οποία είχε πιάσει ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ. To συγκεκριμένο τμήμα του ντοκιμαντέρ είναι γυρισμένο στην Κύθνο. Οπως θα δείτε στο βίντεο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δείχνει να απολαμβάνει την θάλασσα και τα ψάρια.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ (ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ)

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα τους πρόσθεσαν Άδωνις Γεωργιάδης και Πάνος Καμμένος. Αυτή τη φορά «τελείωσε» με αποχώρηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη συνεδρίαση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.
Ο Πάνος Καμμένος διέκοψε την ομιλία του και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, συνοδευόμενος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του. Αρχικά, όλοι νόμιζαν πως η αποχώρηση οφείλονταν στο ότι στην αίθουσα επικρατούσε... χαμός την ώρα που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν στο βήμα.

Αλλά σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η αιτία είναι εκείνος!

Κατά την ομιλία του Π. Καμένου, ο Α. Γεωργιάδης του «κουνούσε» από τα πρώτα βουλευτικά έδρανα κάποια χαρτιά, τα οποία μπέρδεψαν τον Π. Καμένο προκαλώντας του κάποια «κομπιάσματα». Οι «γαλάζιοι» βουλευτές ξέσπασαν σε γέλια.

Όπως είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, αφού ζήτησε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, την άδεια, τα χαρτιά που «κουνούσε» ήταν το νηολόγιο των Παρθένων Νήσων, στο οποίο -σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ- είναι καταχωρημένο σκάφος που ανήκει στην οικογένεια Καμμένου.

Σύμφωνα με τον Α. Γεωργιάδη πρόκειται για ένα σκάφος που ανήκει στην οικογένεια Καμμένου το οποίο είναι χρεωμένο σε off shore εταιρία του εξωτερικού.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων το αρνήθηκε και σε ανακοίνωση του κόμματος κάνουν λόγο για «καθοδηγούμενη κατάρρευση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας»...
Klik VIDEO

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: