11.5.13

«Είναι μεγάλη ευκαιρία» (video)...


Ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό και στάθηκε στη μεγάλη πρόκληση που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.
«Για μας είναι πολύ μεγάλη τιμή να...
είμαστε στον τελικό μιας πολύ δύσκολης χρονιάς και για δεύτερη συνεχή σεζόν να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δεν τυχαίνει πολύ συχνά στην καριέρα ενός αθλητή και είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ίσως η Ρεάλ να έχει καλύτερο υλικό από την ΤΣΣΚΑ, είναι πολύ καλή ομάδα και ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να δείξουμε την ίδια δύναμη και συγκέντρωση που δείξαμε χθες».
Θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει παίξει σε 3 τελικούς τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ η Ρεάλ δεν έχει ανάλογη εμπειρία;
«Σίγουρα η εμπειρία παίζει ρόλο, αλλά θεωρώ ότι είναι και θέμα ενστίκτου, αλλά και σε τι μέρα θα βρεθούν οι παίκτες. Αυτοί της Ρεάλ μπορεί να μην έχουν παίξει σε τελικούς, αλλά όλοι είναι πολύ έμπειροι και μπορούν να αντεπεξέρθουν σε τέτοιες καταστάσεις, όπως κι εμείς».
Από τις αρετές που έδειξε ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ, ποια θα ήθελες να δείξετε και στον τελικό
«Όλοι ξέρουμε ότι το δυνατό μας σημείο ήταν η ά,μυνα. Όποιος έμπαινε μέσα ακόμα και για ένα λεπτό έδινε όλη του την ενέργεια στην άμυνα. Αυτό θα κρατούσα και για τον τελικό. Από την άμυνα ξεκινάνε άλλα πολλά θετικά που έχουμε ως ομάδα».

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: