30.6.13

Η καθημερινότητα στον Σκορπιό (ΦΩΤΟ)



Ενώ οι μεταφορείς ολοκληρώνουν τη μετακόμιση του «νοικοκυριού» της οικογένειας, οι Ριμπολόβλεφ και η πολυπληθής παρέα τους απολαμβάνουν τις χάρες του νησιού και της θάλασσας του Ιονίου.

Τα...
φορτηγά ήδη μετέφεραν από τη θαλαμηγό προς τα οικήματα του Σκορπιού την οικοσκευή της οικογένειας, ενώ περισσότεροι από 25 τεχνίτες και εργάτες από τη Λευκάδα έχουν αρχίσει τις εργασίες αναστήλωσης και τις κατασκευές που ο Ρώσος μεγιστάνας έχει ζητήσει για να ολοκληρωθούν οι μετατροπές.

Μαζί με τον Ριμπολόβλεφ και τις κόρες του, όμως, στο νησί κατέφτασαν πολλοί φίλοι της οικογένειας.
ς.

Όσο οι εργάτες δουλεύουν, οι εκλεκτοί καλεσμένοι απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.
Από νωρίς το πρωί καταφτάνουν στην παραλία του νησιού και κάνουν μπάνιο, ενώ οι πιο τολμηροί επιδίδονται σε βουτιές από τα κότερα και τα φουσκωτά σκάφη με τα οποία έχουν φτάσει στο νησί.
Τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους: σκι και τζετ σκι με τον εξοπλισμό του Blue Ocean, του πολυτελούς σκάφους του Ριμπολόβλεφ.

Οι σωματοφύλακες με τα φουσκωτά σκάφη «χτενίζουν» τις ακτές, ενώ στο περίπτερο που έχει στηθεί  στην παραλία τα κοκτέηλ πάρτυ ξεκινούν από νωρίς.
Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνουν και οι λιλιπούτειοι επισκέπτες, καθώς αρκετοί καλεσμένοι βρίσκονται στο Σκορπιό οικογενειακώς και τα παιδιά τους χαίρονται με την πεντακάθαρη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: