18.6.13

''Ο Λαζόπουλος των νοικοκυραίων''...

Απέλυσε στ' αλήθεια πέντε ανασφάλιστους ταξιθέτες επειδή συμπαραστάθηκαν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ;...

Κυκλοφορεί ως...
είδηση απ' το μεσημέρι.

Στο indymedia, στο οποίο φέρεται να μίλησαν αρχικά οι ταξιθέτες ανέβηκε το εξής:


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωσή τους, ή κάποια χειροπιαστή επιβεβαίωση του συμβάντος, - εικάζω βέβαια ότι δεν το έβγαλαν απ' το μυαλό τους. Το "Ο Λαζόπουλος τους απέλυσε" ελέγχεται (η εταιρία παραγωγής δεν με διαφώτισε ακόμη), μιας και τυχόν απόλυση μπορεί να έγινε από το κανάλι, απ' την παραγωγή και όχι άμεσα απ' τον ίδιο τον Λαζόπουλο.  

Αν ισχύει η αυτή η περίπτωση, και ο Λαζόπουλος δεν ήταν ενήμερος ή δεν συμφωνούσε, ευκαιρία να μιλήσει δημοσίως - και αν διαφωνεί με απολύσεις να ζητήσει την ανάκλησή τους.  

Πριν από λίγο αναρτήθηκε ένα νέο σχόλιο-απάντηση σε απορία αναγνώστη.


Ο @domianos αφιέρωσε ένα ποστ στο θέμα, με τίτλο:    

ο λαζόπουλος των νοικοκυραίων  

Ο λαζόπουλος ξεσπαθώνει κατά της τρόικας / το πλήθος αλαλάζει /  ο λαζόπουλος μιλά για τους ανέργους και δακρύζει on-air / το πλήθος βουρκώνει, ένας κόμπος μέσα σε όλους / ο λαζόπουλος τραγουδά χατζιδάκι / το πλήθος πιάνεται χέρι-χέρι και ονειρεύεται μια θάλασσα πλατιά / ο λαζόπουλος λέει ένα αστείο με την λέξη «κλάνω» / το πλήθος γελά σαν να μην είχε γελάσει ποτέ ξανά / ο λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος μας, είναι ο επαναστάτης που δεν μπορέσαμε να γίνουμε εμείς, ο δούρειος ίππος στην καρδιά του συστήματος.

τα φώτα κλείνουν. Ο κόσμος φεύγει. Ο λαζόπουλος βγάζει τα ρούχα της δουλειάς, ξεκολλά τα δάκρυα με τρόπο και τα βάζει στην θήκη που γράφει απ’ έξω «εργαλεία για νοικοκυραίους» / μπαίνει στο ελικόπτερο του κοντομηνά και πάει στο σπίτι του στην πάρο εξουθενωμένος από την επαφή του με τους απλούς ανθρώπους.

ο λαζόπουλος απολύει από την εκπομπή του 5 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ταξιθέτες γιατί την Τρίτη 11-6 κάνανε στάση εργασίας ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ / καμία αποζημίωση / καμία επίσημη ενημέρωση / το πλήθος δεν ξέρει, στα αρχίδια του, θα υπάρχουν 5 άλλοι ταξιθέτες που θα τους τακτοποιήσουν στις καρέκλες της αφέλειας, στους καναπέδες του βούρκου για να νοιώσουν άλλη μια τρίτη πως ακουμπάν την επανάσταση.

ο λαζόπουλος είναι ότι πιο ταιριαστό υπάρχει σε αυτόν τον λαό.

υ.γ.  υπάρχουν χιλιάδες μικρές ιστορίες σαν την παραπάνω. γράφονται καθημερινά. μην ανησυχήτε νοικοκυραίοι. κάποτε θα πάρουμε εκδίκηση και για εσάς. Οι κεραίες στον υμηττό είναι αρκετές για να σουβλιστεί η ελίτ των υπνωτιστών.


Αρης Δημοκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: