2.8.13

Κι όμως ήταν έγκλημα. Ο 13χρονος θειος πέταξε τα παιδιά στο κανάλι...



Μια μαρτυρία - ομολογία δίνει νέα διάσταση στην τραγωδία του Στρεφίου με τα δύο ανήλικα παιδιά από τη Βουλγαρία που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με...

πληροφορίες του Ilialive.gr οι Αρχές έχουν στοιχεία και την ομολογία του ανθρώπου που τα πέταξε μέσα στο νερό. Πρόκειται για τον μόλις 13 ετών αδερφό της μητέρας των παιδιών, που φέρεται πως έσπρωξε τα δύο ανίψια του στο νερό.

Ο ίδιος αρκετές ώρες μετά βρέθηκε στο σημείο και μάλιστα έχει καταγραφεί σε εικόνες να κλαίει και ο ίδιος για το χαμό των δύο παιδιών. Το κίνητρο φέρεται να ήταν η ζήλεια.

Οι Αρχές προχωρούν πολύ προσεκτικά στην υπόθεση καθώς δεν είχε αποκλειστεί η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις ότι τα παιδιά δεν μπορεί να έπεσαν μέσα στο νερό μόνα τους.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Νεότερη ενημέρωση 11:27

Επίσημη ανακοίνωση για το έγκλημα απο την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. κατονομάζει ως υπαίτιο τον 13χρονο για το θάνατο των δύο παιδιών. Στις 2,30 το μεσημέρι οι ανακοινώσεις απο τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Νεότερη ενημέρωση 11:27

Ενα πουκάμισο που είχε δεμένο στη μέση του πρόδωσε τον 13χρονο θείο των παιδιών και οδήγησε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε αυτόν. Με λεπτομέρια οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και έφτασαν στο δράστη.

Το πουκάμισο βρέθηκε μαζί με τα παιδιά και φαινόταν πως δεν ήταν παιδικό. Οι έρευνα οδήγησε στον 13χρονο. Τα παιδιά πέφτοντας στο κανάλι, προσπάθησαν να κρατηθούν και πιάστηκαν απο το πουκάμισο, το οποίο πήραν μαζί τους στον πάτο του καναλιού.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο δράστης δίπλα στον πατέρα των παιδιών ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει στις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: