19.8.13

Στο αυτόφωρο οι 13 συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη...

Στο αυτόφωρο οδηγούνται την Δευτέρα στις 12.00, οι 13 συλληφθέντες, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Τρίτης έκαναν παρέμβαση με γκραφίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για το θάνατο του Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι. Συνεχίζονται οι ...
κινητοποιήσεις για τον τραγικό θάνατο του νεαρού.
Το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη η ομάδα “Ζ” συνέλαβε 13 άτομα, για τη δημιουργία γκράφιτι σε προτομή αγάλματος και σε οκτώ λεωφορεία, δύο στάσεις και σε σταθμαρχείο του ΟΑΣΘ. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συναυτουργία».

Αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες έχουν καλέσει σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καθημερινές συγκεντρώσεις στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι, με αφορμή "το τραγικό περιστατικό και την κρατική καταστολή που ακολούθησε", όπως αναφέρεται στο κείμενο της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Περιστερίου.

Σε κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15) καλεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου. Η συγκέντρωση για την κινητοποίηση έχει οριστεί στις 10 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου και γίνεται ενάντια στον άδικο χαμό του 19χρονου άνεργου νέου στο Περιστέρι κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο τρόλεϊ της γραμμής.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: