20.8.13

Κλειδί η μαρτυρία των δύο κοριτσιών-φίλων του 19χρονου...



Κρίσιμες είναι οι μαρτυρίες από δύο κορίτσια που ήταν γνωστές του αδικοχαμένου Θανάση Καναούτη και βρίσκονταν στο εν λόγω μοιραίο τρόλεϊ, οι οποίες συμπτωματικά ήταν παρούσες και την προηγούμενη φορά, πριν ένα χρόνο, όταν...
είχε τσακωθεί και πάλι ο 19χρονος με τον ίδιο ελεγκτή.
Νέα δεδομένα προκύπτουν για το πως έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης, αλλά και τη συμπεριφορά του 29χρονου ελεγκτή πριν από πέντε ημέρες, στο τρόλεϊ στο Περιστέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες, λένε ότι και εκείνες δεν είχαν απόκομμα εισιτηρίου την μοιραία ημέρα που επέβαιναν στο τρόλεϊ μαζί με τον 19χρονο, αλλά ο ελεγκτής τους ζήτησε απλά να κατέβουν ώστε να συνεχίσει τον έλεγχο που εξελίχθηκε σε καυγά με τον φίλο τους.

Οι κοπέλες, (σχετική ενημέρωση είχε και η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας δικηγόρος Αρετή Παπαναγιώτου), ανέφεραν για το περσινό συμβάν ότι αντιθέτως με όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τότε, πριν από ένα χρόνο, ο ελεγκτής είχε κόψει απόδειξη προστίμου στις δύο κοπέλες (που και πάλι δεν είχαν εισιτήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο), ενώ στην περίπτωση του νεαρού μετά από διαπληκτισμό ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του.

Στη διάρκεια της έρευνας προέκυψαν μάρτυρες που λένε ότι ο 29 ελεγκτής είχε κακή συμπεριφορά και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζουν πως εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές μαρτυρίες, ο ελεγκτής προχώρησε σε σειρά παράτυπων ενεργειών.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: