29.8.13

Τα πάνελ και οι ομιλητές στο Συνέδριο για την 3η Σεπτεμβρίου...



Σημαντικές παρουσίες στα πάνελ του διήμερου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για την 3η του Σεπτέμβρη, που θα ολοκληρωθεί κατά σειρά με τις τοποθετήσεις των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στα οκτώ πάνελ θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων-το...
ακριβές πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και θα δοθεί στη δημοσιότητα το μεσημέρι σήμερα:

Στις 3 του Σεπτέμβρη

Πρώτο πάνελ, θέμα «το ΠΑΣΟΚ εκφραστής της ριζοσπαστικής μεταπολίτευσης». Ομιλητές: Ανδρέας Πανταζόπουλος, Κώστας Μποτόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μπέτυ Ζαγορίτη.

Δεύτερο πάνελ, «εκδημοκρατισμός κράτους και θεσμών». Ομιλητές: Σταύρος Μπένος, Μπάμπης Ανθόπουλος, Πάρης Κουκουλόπουλος.

Τρίτο πάνελ, «παιδεία, πολιτισμός, περιβάλλον». Ομιλητές: Πάνος Αναστασιάδης, Γιάννης Καλογήρου και –πιθανότατα- Κώστας Καρτάλης.

Τέταρτο πάνελ, «από την κρίση στην ανασυγκρότηση». Ομιλητές: Γιάννης Βούλγαρης, Βάσω Παπανδρέου, Νίκος Μπίστης, Νίκος Μαραντζίδης και Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στις 4 του Σεπτέμβρη

Πρώτο πάνελ, «κράτος και οικονομία πριν και μετά την κρίση». Ομιλητές: Τάσος Γιαννίτσης, Φίλιππος Σαχινίδης, Αριστείδης Δοξιάδης-και πιθανόν Ν. Χριστοδουλάκης και Χριστόφορς Σαρδελής.

Δεύτερο πάνελ, «εξωτερική πολιτική». Ομιλητές: Γιώργος Παγουλάτος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Ελίνα Παπαδοπούλου.

Τρίτο πάνελ, «κοινωνικό κράτος και κρίση». Ομιλητές: Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Γιάννης Κουκιάδης και Πασχάλης Αγανίδης.

Οι Κ. Σκανδαλίδης και Δημ. Ρέππας

Την πρώτη ημέρα, αμέσως μετά το πρώτο πάνελ, θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με ομιλητές μεταξύ άλλων τους Κώστα Σκανδαλίδη και Δημήτρη Ρέππα.

Στις 2 το μεσημέρι το Πολιτικό Συμβούλιο

Εφ’ όλης της ύλης αναμένεται η τοποθέτηση του Ευ. Βενιζέλου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει στις 2 το μεσημέρι σήμερα. Πέραν των μηνυμάτων για την συστράτευση της 3ης του Σεπτέμβρη, θα επιμείνει στην ανάγκη στήριξης της κυβέρνησης. Θα αναφερθεί επίσης στην Προγραμματική Συμφωνία της κυβέρνησης που θα ανακοινωθεί πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έχει παραδοθεί η πρόταση στο Μέγαρο Μαξίμου και την επεξεργάζεται στην τελική της μορφή ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: