7.8.13

Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι: Αίθριος καιρός με 8 μποφόρ σε όλη τη χώρα...


Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τετάρτη με λίγες νεφώσεις και πιθανές βροχές στα βόρεια ορεινά, ωστόσο οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα συνεχιστούν και θα φτάσουν μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα ...
είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια τμήματα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ισχυρούς βόρειους ανέμους μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



Πηγή: Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι: Αίθριος καιρός με 8 μποφόρ σε όλη τη χώρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/117578#ixzz2bGBwGFxn

Δεν υπάρχουν σχόλια: