2.8.13

Με τον Σπυρόπουλο, το alter ego του και τη γραμματέα του...

...ο Καψής «χτίζει» τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα...
Με «χύτρα έτοιμη να εκραγεί» παρομοιάζουν – πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, τη στάση αναμονής που τηρεί το Μαξίμου παρακολουθώντας καθημερινά την προκλητική δράση της...
«παρέας» που έχει συστήσει και εγκαταστήσει στον 6ο όροφο του κτιρίου της ΓΓΕΕ στην Καλλιθέα ο Παντελής Καψής! Οι κουμπάροι, οι φίλοι και οι κολλητοί που συνιστούν το «παρεάκι» και ταυτόχρονα το συμβουλευτικό τιμ του υφυπουργού, για τη δημιουργία του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα – εκτός του ότι συστήθηκε με αναξιοκρατικά κριτήρια, απειλώντας ανά πάσα στιγμή να εκθέσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό και να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές, αποτελείται από πρόσωπα ταυτισμένα με τη ΔΗΜΑΡ (που αποχώρησε από την κυβέρνηση λόγω της ΕΡΤ), αλλά και με έργα και ημέρες της πρόσφατης ιστορίας του πρώην φορέα που δεν τον κολακεύουν!

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, η απόφαση του Παντελή Καψή να δημιουργήσει ένα περιβάλλον από ανθρώπους που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον Κώστα Σπυρόπουλο που απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την ΕΡΤ, ύστερα από εισήγηση του Νίκου Σίμου για σίριαλ που δεν είχε περάσει από την επιτροπή κοστολογίου, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας, αλλά και των προθέσεών του! Κοντολογίς, υπάρχει πρόβλημα όταν το περιβάλλον και οι σύμβουλοί σου στο «χτίσιμο» του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος, το alter ego του Σπυρόπουλου, Σοφιανόπουλος, η γραμματέας του Σπυρόπουλου (στην ΕΡΤ και στην εταιρία του) και ο Γιώργος Μπράμος! Συγγνώμη, ξεχάσαμε την πρώην εκκλησιαστική συντάκτρια του Mega, Μαρία Παπουτσάκη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: