3.8.13

Ο Antenna βγαίνει για ψώνια!...




O φοβερός τίτλος - με διπλή ανάγνωση - από το κείμενο της στήλης "tv και media" της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
Στο ίδιο θέμα υπάρχει και ένα, υποθέτουμε, σκόπιμο λαθάκι στο όνομα της συζύγου του κυρίου Λιάγκα, που...
αναγράφεται ως Σκοδρά... (εκτός του οτι, αναφέρεται και πρώτη)!
Οπως διαβάζουμε:

Μετεγγραφή Σκοδρά και Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Οταν το Mega αγωνιά με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο Antenna βγαίνει για ψώνια! Και προχωρεί σε μια μετεγγραφική κίνηση που αφήνει άφωνο πολύ κόσμο στο μικρό σύμπαν της ελληνικής τηλεόρασης.

Με ένα λιτό δελτίο Τύπου το κανάλι του Αμαρουσίου έφερε χθες την απόλυτη ανατροπή, αφού ανακοίνωσε ότι «ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από την 1η Αυγούστου 2013 ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού» για να προσθέσει πως «οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1».

Στο διά ταύτα τώρα, το ζευγάρι κλήθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον ανταγωνισμό τα τελευταία τρία χρόνια. Δηλαδή πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες (αν θα ξεκινούν στις 10.00 ή στις 11.00 και τι θα γίνει με το «Fthis») είναι νωρίς να μιλάμε ακόμη.

Το σίγουρο είναι πως το Mega μένει με μια τρίωρη τρύπα στο πρόγραμμά του, την ώρα που έχει να αντιμετωπίσει πλέον τα δύο πρώην πουλέν του απέναντι και την Πόπη Τσαπανίδου στο STAR.

Τι οδήγησε όμως στη μετακόμιση του ζεύγους τη στιγμή που όλα έδειχναν πως υπήρχε μια, προφορική έστω, συμφωνία για παραμονή του στο Mega ακόμη μία σεζόν; Είναι προφανές πως η συμφωνία που ήρθε από τον ΑΝΤ1 ήταν καλύτερη και από άποψη όρων και κυρίως από άποψη αποδοχών. Ετσι οι δύο παρουσιαστές έκριναν πως είναι καλύτερα να ξεκινήσουν αλλού, από το να συνεχίσουν ένα κουτσουρεμένο «Πρωινό mou» στο κανάλι της Μεσογείων.

Μην ξεχνάμε ότι τα οικονομικά ζητήματα του Mega δημιούργησαν τη φετινή σεζόν αρκετές ανασφάλειες στους συντελεστές του. Βλέπε και την περίπτωση του «Master chef 2», όπου δεν διεξήχθη καν τελικός, λόγω στάσης πληρωμών. Χώρια οι καβγάδες μεταξύ των μετόχων, που διαπέρασαν τους κλειστούς τοίχους και τις σφαλισμένες πόρτες των συνεδριάσεων και έφτασαν να δοθούν με λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Ολα αυτά λογικό είναι να προκαλούν κάποιο εκνευρισμό σε πρόσωπα που έχουν καλομάθει στη γλυκιά ζωή...
Ντ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: