21.8.13

«Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ είναι γνωστή για τις επιδόσεις της»(BINTEO)...

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει σχεδιασμό για θερμό φθινόπωρο, η κοινωνία είναι σε άλλη φάση...

«Το δικαίωμα στην απεργία είναι...
σεβαστό», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην ενδεχόμενη απεργία της ΟΛΜΕ με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

Όμως, συνεχίζοντας τόνισε: «Δεν μπορείς να στερείς το δικαίωμα στα σχολεία. Δεν είναι δικά σου τα σχολεία, δεν είναι τσιφλίκι σου. Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ είναι γνωστή για τις επιδόσεις της. Ελπίζω όμως ότι οι καθηγητές δεν θα δεχθούν τη γραμμή τους», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι δεν θα δεχθούν απόπειρα κατάστασης ομηρείας. Να μη γίνουν τα παιδιά όμηροι».

Αναφέρθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει σχεδιασμό για θερμό φθινόπωρο, η κοινωνία είναι σε άλλη φάση».

Μίλησε και για το θέμα των πλειστηριασμών λέγοντας ότι: «Θα προστατεύσουμε τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες». Σχολίασε ακόμη το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών λέγοντας: «Η χειρότερη επιλογή για τη χώρα μας θα ήταν οι εκλογές. Πρέπει να ολοκληρώσουμε μία προσπάθεια στην οποία οι Έλληνες έχουν θυσιάσει πολλά. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα. Ο πολίτης πρέπει να δει τη διαφορά στην καθημερινότητά του».

Ξεκαθάρισε ότι «Όλα τα υπουργεία είναι εντός στόχων. Κάθε βήμα είναι για να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας»...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: