16.8.13

Συγκλονιστικές μαρτυρίες...


... για τη θανατηφόρα πτώση του νεαρού από το τρόλεϊ...
Τα συμβάντα πριν και μετά τη θανατηφόρα πτώση του 19χρονου που δεν είχε εισιτήριο από το τρόλεϊ περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η δικηγόρος της οικογένειας του υποστήριξε πως φαίνεται ότι...
κάποιος έσπρωξε τον νεαρό έξω από το όχημα.
«Φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, έπεσε με την πλάτη και έσπασε τον αυχένα του», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Αρετή Παναγιώτου. Ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην υπόθεση «θα παίξουν η ιατροδικαστική έρευνα και η πραγματογνωμοσύνη».

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA για διαπληκτισμό και χειροδικία του ελεγκτή σε βάρος του 18χρονου. «Το εξευτέλισαν, το προσβάλανε, του άσκησαν πίεση» είπε ο Νίκος Καταλιός, επιβάτης στο τρόλεϊ. Ανέφερε ότι ο ελεγκτής τράβηξε την μπλούζα του 18χρονου.

«Έλειπε το μισό κομμάτι της μπλούζας του» δήλωσε η Γ. Κοκκίνη, η οποία βρέθηκε στο σημείο του αιματηρού συμβάντος, προτού έρθει το ασθενοφόρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική έρευνα για το εάν υπήρξε διαπληκτισμός, σωματική αντιπαράθεση και εάν ο νεαρός σπρώχθηκε προς την έξοδο.

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός του τρόλεϊ και ο ελεγκτής, οι οποίοι συνελήφθησαν για το θάνατο του 18χρονου.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο τρόλεϊ ώστε να εξακριβωθεί εάν ο 18χρονος «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το όχημα ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του νεαρού αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: