5.8.13

«Έτοιμοι νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά»...



Τέσσερα από τα καινούργια μετεγγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Δευτέρας στην αίθουσα "V'Ammos" του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τους...
Τζόελ Κάμπελ, Ρομπέρτο, Καρλ Μετζανί και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου και έκαναν τις πρώτες του τοποθετήσεις.

Πρώτα βέβαια έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως «η ομάδα θα είναι έτοιμη στο επίπεδο που πραγματικά θέλουμε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά».

Ερωτήσεις έγιναν στους Ολαϊτάν και Ρομπέρτο, ενώ ένα σχόλιο έγινε και από τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών και συνάμα διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Μάλιστα, οι παίκτες πήραν και τις νέες τους φανέλες, με τον Ρομπέρτο να έχει το Νο16, ο Κάμπελ το Νο26, ο Μετζανί το Νο22 και ο Ολαϊτάν το Νο99.

Γιάννης Βρέντζος:

Το λόγο πήρε αρχικά ο Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ: «Οι τέσσερις αυτοί παίκτες αποτελούν έναν συνδυασμό δύο έμπειρων παικτών σε διεθνή πρωταθλήματα και δύο νεαρότερων σε ηλικία. Οι δύο πιο έμπειροι έχουν σημαντικές παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Κι από την άλλη, έχουμε μαζί μας και δύο νεαρότερα παιδιά με ταλέντο. Τον Μάικλ τον είδαμε στα ελληνικά γήπεδα, ο Τζόελ ανήκει σε μεγάλο σύλλογο έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη Οι συγκεκριμένες προσθήκες αυξάνουν την ποιότητα στις θέσεις που αγωνίζονται, αλλά και τον ανταγωνισμό στην ομάδα καθώς ανεβαίνει το επίπεδο.

Όπως είχαμε δεσμευτεί, πριν μπει ο Αύγουστο είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ μας. Τώρα έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να γίνουν οι τελικές επιλογές αλλά και ό,τι διορθώσεις είναι απαραίτητες. Η ομάδα θα είναι έτοιμη νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά».

Ρομπέρτο:

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ρομπέρτο, είπε: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να έχω τις περισσότερες επιτυχίες με τον σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσω στο Champions League. Θα ήθελα να ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται».

Κάμπελ:

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, Τζόελ Κάμπελ, σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και έχω μεγάλη φιλοδοξία νε πετύχω με την ομάδα και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Ερωτηθείς για το αν είχε μιλήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό και αν πήρε κάποια συμβουλή, τόνισε: «Δεν μίλησα μαζί του, επειδή έλειπαν σε προετοιμασία και δεν είχαμε τέτοια κουβέντα».

Μετζανί:

Ο Αλγερινός στόπερ, Καρλ Μετζανί, είπε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Θα ήθελα να επαναλάβω πως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Ολαϊτάν:

Τέλος, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, Μάικλ Ολαϊτάν, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω θέση σε αυτό τον σύλλογο. Είμαι έτοιμος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα».

Όσο για τη θέση που θα έχει στην ομάδα, υποστήριξε: «Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα».

Θεοδωρίδης:

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, σχολίασε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός και να δώσουν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ποτέ να μην κρίνεται από την προετοιμασία μιας ομάδας. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Σε 15 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Ο προπονητής καλείται να συγκροτήσει την ομάδα που θα χρησιμοποιήσει. Είναι υποχρεωμένος να κάνει δοκιμές και να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Οι παρουσιάσεις παικτών θα συνεχιστούν και την Τρίτη, καθώς παίρνει σειρά ο Αργεντίνος επιθετικός, Χαβιέρ Σαβιόλα.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: