4.8.13

Κίνηση ανθρωπιάς από Μαρινάκη...



Δώρισε 100.000 λίρες στο ίδρυμα του Τζέραρντ...
Η χθεσινή ημέρα ηταν αφιερωμένη τόσο στον Στίβεν Τζέραρντ όσο και στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει, το «Steven Gerrard Foundation».
 Μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο Άνφιλντ, η συνέχεια δόθηκε στην...
«ACC ARENA». Εκεί διεξήχθη το γκαλά που διοργάνωσε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, για να μαζέψει και άλλα χρήματα εκτός από τα έσοδα από τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα οποία επίσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Στίβεν Τζέραρντ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης και ανακοίνωσε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δωρίζει στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ το ποσό των 100.000 αγγλικών λιρών. Μόλις ο Τζέραρντ έκανε γνωστή την κίνηση και την πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για την κίνηση ανθρωπιάς του μεγαλομετόχου του Θρύλου.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία όπως χαρακτηρίστηκε από τους Άγγλους που έδωσαν το παρών σε αυτό το γκαλά που ήταν μια… σιωπηλή δημοπρασία συλλεκτικών ποδοσφαιρικών αντικειμένων και διαφόρων άλλων αναμνηστικών. Ο καθένας παρευρισκόμενος έγραφε σε ένα χαρτί και το έβαζε σε έναν φάκελο, ένα ποσό που δίνει για τα αντικείμενα που υπήρχαν στη δημοπρασία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο περιθώριο του γκαλά υπογράμμισε: "Ο Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά ως πρόεδρός του είμαστε πάντα κοντά στα μικρά παιδιά και σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, Εξάλλου η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει όλο τον χρόνο πρωτοβουλίες και συμμετέχει σε προσπάθειες για φιλανθρωπικό σκοπό. Είμαστε σε συνεννόηση με τον Στίβεν και θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό του, αλλά και τους ιδρύματος που έχει δημιουργήσει για αυτό το σκοπό".

Το ευχαριστώ του Τζέραρντ και η υπόσχεσή του για την Ελλάδα

Ο Στίβεν Τζέραρντ από την σκηνή ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό και όλα τα στελέχη των «ερυθρολεύκων» που ταξίδεψαν στην Αγγλία, συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα και συνέβαλαν κι αυτοί τα μέγιστα για να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια. Να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα που θα αξιοποιηθούν είτε στο «Steven Gerrard Foundation» είτε σε άλλη κοινωφελή ιδρύματα σε Αγγλία και Ελλάδα. Υποσχέθηκε ότι θα έρθει στο μέλλον ο ίδιος στην Ελλάδα για να ανταποδώσει την κίνηση και την συνδρομή των "ερυθρολεύκων" στην προσπάθεια που κάνει.

Ο Τζέραρντ, όταν κατέβηκε από τη σκηνή, μετέβη στο τραπέζι που κάθονταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ευχαρίστησε προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πράξη του, να δωρίσει 100.000 λίρες για το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για μερικά λεπτά με τον Στίβεν Τζέραρντ να επαναλαμβάνει στον μεγαλομέτοχο του Θρύλου ότι η παρουσία του Ολυμπιακού στο Λίβερπουλ και σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν ξέχασε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην Αγγλία για το φιλικό. Πέρασε από τα τραπέζια που κάθονταν και τους χαιρέτησε όλους, έναν-έναν, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια που έγινε στο Λίβερπουλ και είχε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: