13.8.13

Η Οπρα λέει ψέματα...



Τη σιωπή της -αν και ανώνυμα- έλυσε η πωλήτρια που η Oprah Winfrey την κατηγόρησε για ρατσισμό εναντίον της και μιλά για τον εφιάλτη που...
βιώνει από εκείνη την ημέρα ενώ αποκαλύπτει τη δική της πλευρά της αλήθειας. Η συνέντευξή της δημοσιεύεται αποκλειστικά στην ελβετική Sonntags Blick. Όπως λέει η πωλήτρια "δεν μπορώ να κοιμηθώ για μέρες. Νιώθω να είμαι στη μέση ενός τυφώνα. Εντελώς ανίσχυρη. Είναι φρίκη αυτό που συμβαίνει!", ενώ συμπλήρωσε ότι προτίμησε να μιλήσει ανώνυμα καθώς "φοβάμαι τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Δεν θέλω να με πλησιάζουν στον δρόμο εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Θέλω να ζήσω φυσιολογικά".

Η πωλήτρια θεωρεί πως το όλο περιστατικό ήταν θέμα παρεξήγησης, ενώ επιμένει ότι η Oprah λέει ψέματα. Όπως περιγράφει η βασίλισσα των talk show μπήκε στο κατάστημα μ' έναν φίλο της το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην Ελβετία για τον γάμο της φίλης της Tina Turner. Η πωλήτρια τη ρώτησε αν θα ήθελε να της δείξει κάτι συγκεκριιμένο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο. "Της έδειξα μία τσάντα της Jennifer Aniston που είναι πολύ δημοφιλείς και της είπα ότι βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και υλικά. Έριξε μια ματιά γύρω και είδε την τσάντα των 23.000 ευρώ. Της είπα ότι είναι η ίδια τσάντα με αυτήν που κρατάω στο χέρι μου μόνο που είναι πολύ πιο ακριβή".

Στον ισχυρισμό της Oprah ότι αρνήθηκε να της δώσει να κρατήσει την τσάντα η γυναίκα αντιδρά: "Αυτό είναι εντελώς ψέματα. Τη ρώτησα αν θα ήθελε να δούμε κι άλλες ακόμη τσάντες. 'Εριξε ολόγυρα μια ματιά χωρίς να πει κουβέντα, κατέβηκε στο ισόγειο, πήρε τους φίλους της κι έφυγε".

Ενώ και στη δήλωση της Winfrey ότι αρνήθηκε να της δείξει την τσάντα γιατί είναι πάρα πολυ΄ακριβή, η πωλήτρια επιμένει: "Αυτό είναι ψέματα. Είναι παράλογο. Δεν θα το έλεγα ποτέ σ' έναν πελάτη. Είναι ψέματα. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια είναι η ψυχή της επιχείρησης!".

Θύμα ρατσισμού η Όπρα!

Η γυναίκα δηλώνει ότι έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας κι έχει ιταλική καταγωγή, ενώ πριν εργαστεί σ' αυτήν την μπουτίκ -όπου βρίσκεται τα 5 τελευταία χρόνια- εργαζόταν για παρόμοια επιχείρηση στην Ιταλία. Αρνείται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό της ρατσίστριας κι ενώ δεν αναγνώρισε την Oprah Winfrey δεν είχε σκοπό να κάνει καμία διάκριση εις βάρος του οποιουδήποτε πελάτη. Τονίζει ότι ακόμη και η διευθύντριά της θεωρεί πως πρόκειται για παρεξήγηση, γιατί μπορεί να μιλά αγγλικά αλλά όχι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Όσο για το τι θα έλεγε στην Oprah; "Κυρία Winfrey θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. ήταν μια παρεξήγηση. Δεν ήθελα να σας προσβάλω σκόπιμα. Ελπίζω αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει σύντομα!".


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: