14.8.13

«Ένα εισιτήριο, του κόστισε τη ζωή»...



Δείτε ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ...
Τραγωδία ανείπωτη, που αντίστοιχή της δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν.
«Ένα εισιτήριο του κόστισε τη ζωή», γράφουν οι χρήστες στο διαδίκτυο, που...
δεν μπορούν να χωρέσουν στο μυαλό τους - μαζί, και το δικό μας- πως για ένα εισιτήριο, χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή.
Παραθέτουμε, χώρις σχόλιο, την εκδοχή της διοίκησης του Οργανισμού Συγκοινωνιών:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
Στο Τρόλεϋ της γραμμής 12 Αθήνα-Περιστέρι και περί ώρα 22:00, στη στάση Αγ. Αντώνιος, εισήλθε ο ελεγκτής Ν.Π. για να κάνει το νόμιμο έλεγχο εισιτηρίων. Ο επιβάτης Αθανάσιος Καναούτης ετών 19 , κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής, ως ήτο υποχρεωμένος, ζήτησε τα στοιχεία του για να του κόψει το επιβαλλόμενο νόμιμο πρόστιμο. Ο επιβάτης αρνήθηκε άρχισε να φωνάζει και να υβρίζει και αμέσως και όλως αιφνιδίως επετέθη στον ελεγκτή , χειροδικώντας με γροθιές και κλωτσιές. Του έσπασε τα ματογυάλια , φώναζε και ήτο σε έξαλλη κατάσταση.
Στο επεισόδιο παρενέβη αμέσως ένας επιβάτης ηλικίας περίπου 35 ετών για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο νεαρό επιβάτη. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επετέθη και σε αυτόν και τον χτύπησε γρονθοκοπώντας τον.
Εντός ολίγον λεπτών η κατάσταση είχε κάπως καταλαγιάσει με την παρέμβαση και των υπολοίπων επιβατών και ο ελεγκτής παρά την ταραχή του και την σύγχυση του από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί , είπε στον νεαρό επιβάτη, σε ήρεμο τόνο να μην κατέβει από το Τρόλεϋ , αλλά να ακολουθήσει μέχρι το τέρμα για να έρθει η αστυνομία και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν ότι είχαν ηρεμήσει και το Τρόλεϋ ήταν εν κινήσει με κλειστές τις πόρτες (γιατί αν δεν είναι απολύτως κλειστές οι πόρτες το Τρόλεϋ δεν μπορεί να κινηθεί) και κατευθυνόταν προς την στάση «Δημαρχείο», 70 – 80 μέτρα πριν την στάση ο νεαρός παραβίασε βίαια την μεσαία πόρτα του Τρόλεϋ και πήδηξε από το όχημα στο οδόστρωμα , ενώ αυτομάτως ακινητοποιήθηκε το όχημα (διότι με την παραβίαση της πόρτας λειτούργησε αμέσως το αυτόματο σύστημα ασφαλείας που ακινητοποιεί το όχημα στην περίπτωση που ανοίξει κάποια πόρτα).
Συνέπεια της αψυχολόγητης αυτής κινήσεις του νεαρού επιβάτη ήτο ο σοβαρός τραυματισμός του.
Στο τόπο του συμβάντος ήρθε αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα εξέπνευσε.

Δειτε φωτογραφίες και βίντεο:


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: