21.8.13

Πυρά Κουκουλόπουλου κατά Στουρνάρα: Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από τον υπουργό Οικονομικών...

Συνεχείς είναι οι αντιδράσεις τόσο από βουλευτές της συμπολίτευσης όσο και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το θέμα της προωθούμενης άρσης της απαγόρευσης στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, παρόλο που το...
Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να παγώσει, προσωρινά, η συζήτηση.

Στο.στόχαστρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου βρέθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του στην εφημερίδα Real News ότι «δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι, διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες».

«Πιστεύω ότι η τροπολογία που θα έρθει για την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρέπει να συνοδευτεί από πολύ συγκεκριμένα στοιχεία. Μας ενόχλησε πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ, η αναφορά του υπουργού Οικονομικών περί κατάρρευσης των τραπεζών εάν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί» είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Κουκουλόπουλος, τονίζοντας:

«Πρώτα απ' όλα απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν τα δεκάδες δισεκατομμύρια που απαιτούνται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Απαιτείται σεβασμός στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που μόνη της σήκωσε τα προηγούμενα τρία χρόνια το βάρος για την ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και υπέστη τα πάνδεινα και αποδεκατίστηκε με την αφετηρία την ψήφο που είχε δώσει μόνη της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011».

«Δεν δεχόμαστε υποδείξεις ούτε από τον υπουργό Οικονομικών ούτε από κανέναν» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι όταν έρθει η τροπολογία για την παράταση των πλειστηριασμών είναι απαιτητό να υπάρχουν στην διάθεση της εθνικής αντιπροσωπείας και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να μιλήσουμε καθαρά και με σαφήνεια για το πώς βλέπουμε αυτό το ζήτημα. «Και να μην απειλεί ο ένας και ο άλλος» κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: