17.8.13

Οργή Γιαννάκη κατά του αντιπροέδρου της Κινεζικής Ομοσπονδίας (βίντεο)...


Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα eurohoops.net, από την πρώτη μέρα που ο Γιαννάκης ξεκίνησε τη δουλειά του στην Κίνα, ο αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας ποτέ δεν σταμάτησε να εμπλέκεται στο έργο του.

Ένα άλλο...
Παναγιώτη Γιαννάκη βλέπουμε στο βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα. Ο μειλίχιος προπονητής αρνείται επιδεικτικά να δώσει το χέρι του στον αντιπρόεδρο της Κινεζικής Ομοσπονδίας Χου Γιασί κατά την αναχώρηση του από το Πεκίνο για την Ελλάδα, καθώς θεωρεί ότι ο κινέζος αξιωματούχος υπονόμευε το έργο του.

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα eurohoops.net, από την πρώτη μέρα που ο Γιαννάκης ξεκίνησε τη δουλειά του στην Κίνα, ο Χου Γιασί, αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, ποτέ δεν σταμάτησε να εμπλέκεται στο έργο του.

Από τους παίκτες που έπρεπε να καλέσει ο έλληνας τεχνικός και την πεντάδα που έπρεπε να χρησιμοποιεί μέχρι την τακτική, ο Χου Γιασί ήθελε να έχει λόγο, με αποτέλεσμα η κινεζική ομάδα να τερματίσει στην 5η θέση στο τελευταίο ασιατικό πρωτάθλημα, παρότι ο Γιαννάκης πίστευε ότι με τις σωστές επιλογές και προετοιμασία μπορούσε να πάει πολύ υψηλότερα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: