6.8.13

Έφτασε η ώρα του Σαβιόλα!...



Η μετεγγραφή του Χαβιέρ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό, προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας και αίσθηση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Ένας παίκτης παγκοσμίου βεληνεκούς πρόβαρε την ...
ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και οι περσινοί νταμπλούχοι πραγματοποίησαν μια από τις κορυφαίες κινήσεις της ιστορίας τους.
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει κάνει ήδη τις πρώτες του εμφανίσεις, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά θέλει ακόμα τον χρόνο του για να... λυθεί πάνω στο χορτάρι και να βγάλει όλες τις αρετές του.
Σήμερα, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου (14:00), αλλά και του "ερυθρόλευκου" κόσμου, μιας και η παρουσίαση είναι ανοιχτή για τους φίλους των Πειραιωτών, που αναμένεται να βρεθούν μαζικά για να δουν το νέο αστέρι της ομάδας τους.
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα "V' Ammos" στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", την έδρα που θα φιλοξενεί τον 32χρονο άσο για την επόμενη διετία.
Αν μη τι άλλο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή παρουσίαση, μιας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και πάντα έχει ενδιαφέρον το τι λέει ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς, ο οποίος κοσμεί πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα.
Να πούμε ότι η παρουσίαση του Σαβιόλα θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: