8.8.13

Εκνευρισμένος ο Λιάγκας με τον Ουγγαρέζο...




Πνέουν τα μένεα κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά για την απόφασή του να παραμείνει στο μεγάλο κανάλι. Το ζευγάρι των παρουσιαστών φέρεται εκνευρισμένο με τον πρώην συνεργάτη τους και φίλο (σε μεγάλο βαθμό του Γιώργου Λιάγκα) που...
δεν τους ακολούθησε στη νέα πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσουν από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Ειδικότερα ο Γιώργος Λιάγκας αισθάνεται προδομένος (τηλεοπτικά), από τη συμπεριφορά του νεαρού φίλου του και λέγεται ότι δεν έχει πρόθεση να του ξαναμιλήσει. «Είναι ήδη στην black list» λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις του ζευγαριού.

Είναι γεγονός ότι από την περυσινή πετυχημένη παρέα του «Πρωινού mou» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ο μόνος που δεν ακολούθησε το ζευγάρι παρά τις πιέσεις που του άσκησαν. Μάλιστα ο εκνευρισμός τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν αρκετοί – καλοθελητές – τούς θυμίζουν το πόσο συνέβαλαν στην ανάδειξη των τηλεοπτικών του ταλέντων, αλλά και στη βοήθεια που του παρείχαν στα πρώτα του βήματα, τόσο στην εκπομπή όσο και στη σχέση του με το κανάλι.

Ως γνωστόν ο νεαρός παρουσιαστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA και αναμένεται να είναι από τους βασικούς παρουσιαστές της νέας πρωινής εκπομπής του καναλιού, που θα «κοντράρεται» καθημερινά με τους πρώην συνεργάτες του στον ΑΝΤ1!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: