6.8.13

«Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»...



"Σημειώνω πάντως ότι ο κ. Καραμούζης μόνο προφίλ σκληρού τραπεζίτη δεν είχε.
 Αθόρυβα, χωρίς δημοσιότητα, είχε προσφέρει στήριξη στις οικογένειες του ηρωικού πιλότου Κωνσταντίνου Ηλιάκη και υλική συμπαράσταση στην κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα"...
Επ' ευκαιρία της είδησης για την τοποθέτηση του Ν. Καραμούζη στην Πειραιώς, αντιγράφουμε ενα σχετικό σχόλιο γι' αυτόν, από τον "ΒΗΜΑτοδότη":

Σας έχω νέα για το τι συμβαίνει σήμερα στη Eurobank, από την οποία, ως γνωστόν, αποχώρησε η ...
προηγούμενη διοίκηση της τράπεζας. Αποχώρησε αλλά δεν έφυγε ακόμη από την τράπεζα. Συνεδρίασε λοιπόν το Ταμείο Χρηματοδοτικής Σταθερότητας με τη συμμετοχή διαφόρων άλλων μελών αλλά και εκπροσώπων της νέας διοίκησης και πρότειναν για τα μέλη της παλαιάς διοίκησης, δηλαδή για τους κκ. Ν. Νανόπουλο, Ν. Καραμούζη και Β. Μπαλή, να τους δώσουν μόνο από 80.000 ευρώ στον καθένα. Παράλληλα να τους περικόψουν και την ασφαλιστική κάλυψη, την οποία σημειώνω ότι χορηγούν για δύο χρόνια σε κάθε υπάλληλο που αποχωρεί από την τράπεζα.
***
Ο κ. Νανόπουλος δεν ενδιαφέρθηκε καν για την αποζημίωση και έφυγε. Ο κ. Καραμούζης έστειλε επιστολή με την οποία ουσιαστικά είπε «ευχαριστώ, δεν θα πάρω», αποποιούμενος τα όποια χρήματα θα ελάμβανε. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι η 39χρονη αποκαλούμενη «σιδηρά κυρία των ελληνικών τραπεζών» κυρία Αναστασία Σακελλαρίου (η οποία έχει ετήσιες αποδοχές 280.000 ευρώ), το μέλος του ΤΧΣ κ. Σκλαβούνος (περίπου με τις ίδιες απολαβές) και ένας εκπρόσωπος του υπουργείου δεν έλαβαν καν υπόψη αυτό που πολλοί είπαν: ότι μια τέτοια απόφαση δεν συνάδει προς τα ήθη στελεχών της αγοράς. Σημειώνω πάντως ότι ο κ. Καραμούζης μόνο προφίλ σκληρού τραπεζίτη δεν είχε. Αθόρυβα, χωρίς δημοσιότητα, είχε προσφέρει στήριξη στις οικογένειες του ηρωικού πιλότου Κωνσταντίνου Ηλιάκη και υλική συμπαράσταση στην κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα, τη μετανάστρια που δέχθηκε επίθεση με οξύ, τότε που κανείς δεν εμφανιζόταν πρόθυμος να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: