4.8.13

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Μόνιμη η κινητικότητα...



Την πρόθεση της κυβέρνησης να αποκτήσει η κινητικότητα στο Δημόσιο μόνιμο χαρακτήρα αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στην "Kυριακάτικη Ελευθεροτύπια" η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου. Τονίζει ότι...
οι ποσοτικοί στόχοι για κινητικότητα και απολύσεις θα παραμείνουν αμετάβλητοι ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

"Το μεγάλο στοίχημα είναι η κινητικότητα να αποτελέσει ένα μόνιμο εργαλείο αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να αντιστοιχίζονται οι ελλείψεις σε ειδικότητες με τα πλεονάσματα στο Δημόσιο" σημειώνει η Εύη Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Τονίζει ότι η διαθεσιμότητα είναι μια διαδικασία εξορθολογισμού και δεν γίνεται για να υπάρξει τυχαίο ανακάτεμα της τράπουλας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμά ότι η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει λόγω "ατυχήματος" ενώ χαρακτηρίζει τη συγκυβέρνηση ως στοίχημα για τη χώρα, στο μέτρο που μπορεί να επιτύχει την ανάκαμψη και την πορεία προς την ευημερία.

Η κα. Χριστοφιλοπούλου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ υπό την προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετεξελιχθεί σε σοβαρό συστημικό κόμμα της ανανεωτικής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: