21.8.13

Ν. Παππάς: Η αποπομπή Σταυρίδη, είναι ομολογία ενός τριγώνου διαπλοκής...



Για την πορεία του ελληνικού χρέους, το «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία, την πώληση του 902 αλλά και την...
παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ μιλά ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, ο οποίος χαρακτηρίζει την αποπομπή του πρώην προέδρου του Ταμείου, ως «ομολογία τριγώνου διαπλοκής».

Σε συνέντευξη του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", ο κ. Παππάς αναφέρεται σε μια σειρά επίμαχων ζητημάτων και επιτίθεται ευθέως στην κυβέρνηση για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, την ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη και φυσικά την αποπομπή του Στέλιου Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ.

Για το θέμα του «ξεπαγώματος» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ο κ. Παππάς δηλώνει πως ο πρωθυπουργός και ο Γιάννης Στουρνάρας «θα σπάσουν τα μούτρα τους», ενώ παράλληλα τους κατηγορεί πως «υπηρετούν με χυδαίο τρόπο ιδιοτελή συμφέροντα» και κάνει λόγο για «τρέλα του νεοφιλελευθερισμού».

Συνεχίζοντας, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει με βεβαιότητα πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως το «κούρεμα» του βρίσκεται προ των πυλών, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει ως κατάκτηση της, ενώ στην πραγματικότητα κατά τον ίδιο, είναι «το επιστέγασμα μιας ακόμη αποτυχίας της».

Για την αποπομπή του κ. Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Παππάς κάνει λόγο για «ομολογία τριγώνου διαπλοκής», ενώ αναφέρεται και στον μυστηριώδη θάνατο του 19χρονου στο τρόλεϊ, κατηγορώντας τον Σίμο Κεδίκογλου πως η ανακοίνωση του «ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την Χρυσή Αυγή».

Τέλος, ο εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα στρέφεται και εναντίον του ΚΚΕ για την πώληση του 902, κατηγορώντας τον Περισσό πως «επιλέγει σε αυτή την περίοδο να δώσει συχνότητα στη Δεξιά».



Δεν υπάρχουν σχόλια: