3.8.13

Κουβέλης: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε ανεφάρμοστα μέτρα...


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι «δεν μποροεί να αποκλειστεί ένα ατύχημα» για την κυβέρνηση, εξαιτίας της αντίδρασης των βουλευτών που την στηρίζουν
«Το πρόγραμμα δεν ...
βγαίνει» εκτιμά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ.Κουβέλης, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε εντελώς ανεφάρμοστα μέτρα». Γι΄ αυτό τον
λόγο, όπως σημειώνει «δεν πρέπει να αποκλείονται νέα μέτρα».
Μιλώντας στην εφημερίδα Επενδυτής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι «δεν μποροεί να αποκλειστεί ένα ατύχημα» για την κυβέρνηση, εξαιτίας της αντίδρασης των βουλευτών που την στηρίζουν.

Τάσσεται υπέρ της πολιτικής σταθερότητας, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή δεν μπορεί να «ταυτίζεται με την συντηριτική πολιτική· δεν ταυτίζεται με τη διαρκή υποχώρηση στις πιέσεις και τις αξιώσεις της τρόικας». Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εξηγεί ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορούσε να ακολουθήσει και να συμφωνήσει με την κυβερνητική πολιτική, στην οποία -όπως λέει- καταγράφηκε αλλαγή, μετά από απαράδεκτες, μονομερείς και αυταρχικές ενέργειες.
Αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει πως «δεν έχω προσωπικές διαφορές, παρά τους υβριστικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς που μας απηύθυνε και μάλιστα συστηματικά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν πολλά. Προτείνει μονομερή καταγγελία της σύμβασης. Προτείνει στάση πληρωμών. Το πολιτικό του εκκρεμές συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: