23.8.13

Η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου είναι υποχρεωτική...

Ανακοίνωση κόλαφος του επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας Βόλου Γιώργου Μουλά για τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σκοτινιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανοιχτή επιστολή, όπως...
έφτασε στο e-Volos.gr:

Επαίρεται ο κ. Σκοτινιώτης στη συνέντευξη Τύπου, για την διαδικασία, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στον Δήμο Βόλου για την αξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών και των υπηρεσιών. Ακόμη μία έντεχνη παραπληροφόρηση του κοινού, με την οποία επιθυμεί να παρουσιαστεί, ότι επιτελεί κάποιο σπουδαίο έργο και ότι προχωρά σε μεγάλες τομές και αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου, δίνοντας την εντύπωση, ότι αφήνει πίσω τον κακό του εαυτό και ανασκουμπώνεται στη δουλειά. Το γεγονός αυτό παρουσιάζεται λίγους μήνες προ των εκλογών, προσπαθώντας να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις.

Στην ουσία θα υλοποιήσει αυτή την διαδικασία, όπως και οι άλλοι Δήμοι, με τις οδηγίες της ΚΕΔΕ, είναι δε υποχρεωμένος να την τελειώσει μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο. Επομένως, δεν αποτελεί η διεργασία αυτή δικό του επίτευγμα και πρωτοβουλία αλλά αντίθετα, υποχρέωσή του, για την οποία έχει μάλιστα καθυστερήσει, σε σύγκριση με άλλους Δήμους της Χώρας. Βέβαια, κατά τον προσφιλή του τρόπο προσπάθησε να οικειοποιηθεί προς πολιτικό όφελος το γεγονός αυτό, κάνοντας μάλιστα κάλεσμα και στην αντιπολίτευση, λες και είναι ο εμπνευστής και αναμορφωτής του Δήμου Βόλου, όπου σήμερα, είναι πανθομολογούμενο, ότι επικρατεί υπηρεσιακό αλαλούμ. Ευτυχώς, που μερικά πράγματα γίνονται σχεδόν υποχρεωτικά στον Δήμο, διότι η απραξία και η διάλυση, που υπάρχουν, οδηγούν την πόλη μας από το κακό στο χειρότερο.

Θα καλούσα τον κ. Δήμαρχο να προχωρήσει πρώτα σε αξιολόγηση του δικού του έργου, να κάνει την αυτοκριτική του και να προχωρήσει σε απαραίτητες αλλαγές λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής για το εναπομείναν χρονικό διάστημα, από το να προσπαθεί με τέτοιου είδους εξαγγελίες να δείξει, ότι παράγει κίβδηλο έργο.

Γ. Μουλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: