25.8.13

Φαβορί ο Δένδιας για την Αθήνα...



Γιάννης Παπαγιάννης

Η "έφοδος" της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο ικανοποίησε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Αθήνας. Δεν γνωρίζουμε εάν την απόφαση για την...
"έφοδο" την έλαβε ο Δένδιας με πολιτικά κριτήρια, το σίγουρο πάντως είναι οτι ειδικά... στους συντηρητικούς -αστους πήρε πόντους.
Παράλληλα, αν και το Μαξίμου δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτεί, είναι πολύ πιθανό η "έφοδος" να έγινε έπειτα από συννενόηση με τον Σαμαρά. Αφενος για να κερδίσει τη συμπάθεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στους δημότες της Αθήνας και αφετέρου για να αλλάξει η αντζέντα που είχε κολλήσει στην αποπομπή Σταυρίδη.
Ο Δένδιας, έλεγε στο "S" κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας και συνομιλητής του πρωθυπουργού, "πήρε πόντους" στη μάχη για τη στήριξη της ΝΔ στον Δήμο της Αθήνας, ειδικά σε μια περίοδο που η Χρυση Αυγη φαίνεται να μονοπωλεί τα ζητήματα για την ασφάλεια των πολιτών.
Με ολα αυτά επιβεβαιώνεται οτι ο κ. Δενδιας αποτελεί το μεγάλο φαβορί για το πρώτο δήμο της χώρας, ενώ, όπως μας αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, θα προχωρήσει και σε άλλες πρωτοβουλίες.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: