22.8.13

Η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ τον μηνύει γιατί αγόρασε τον Σκορπιό!...



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News, η πρώην σύζυγος του Ρώσου κροίσου Ελενα Ριμπολόβλεβα τον μηνύει επειδή προχώρησε σε αγορές όπως ο Σκορπιός, αφού θεωρεί ότι...
αγοράζει βίλες και νησιά στο όνομα των παιδιών τους για να προστατέψει τα χρήματά του από τις διεκδικήσεις της.

Πριν από λίγο καιρό ο Ρώσος ολιγάρχης αγόρασε τη βίλα του γνωστού σταρ του Χόλιγουντ Γουίλ Σμιθ έναντι του ποσού των 20 εκατ. δολαρίων αλλά και δύο ελληνικά νησιά ( Σκορπιό και το μικρό νησάκι Τσοκάρι) έναντι 156 εκατ. δολαρίων, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό.

Η πρώτη μήνυση της Ριμπολόβλεβα ήταν για την αγορά ενός penthouse στη Νέα Υόρκη, αξίας 88 εκατ. δολαρίων καθώς και του σπιτιού του Donald Trump στο Palm Beach για 95 εκατ. δολάρια, και τα δύο στα ονόματα των δύο κορών τους.

Ο δικηγόρος της Ριμπολόβλεβα, David Newman δήλωσε στη New York Daily News ότι ο Rybolovlev ξοδεύει τα χρήματά του σαν μεθυσμένος ναυτικός.

Σύμφωνα με τον κ. Newman οι αγορές ακινήτων παραβιάζουν την εντολή του ελβετικού Ανώτατου Δικαστηρίου, που πάγωσε τα περιουσιακά στοιχεία του Ριμπολόβλεφ σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει από το να ξοδεύει τα χρήματα που δημιούργησαν από κοινού με τη γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: