1.8.13

Αντετοκούνμπο: Νιώθω ηγέτης της οικογένειάς μου...


Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μιλγουόκι Μπακς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη μετακόμισή του στο NBA και την ευχή για μία καλύτερη ζωή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:...


«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Νιώθω σαν ο ηγέτης της οικογένειας και είμαι περήφανος που έκανα το βήμα αυτό. Τώρα η οικογένειά μου μπορεί να έχει μία καλύτερη ζωή, να ζει σε ένα καλύτερο σπίτι και τα αδέρφια μου να πάνε σε ένα καλύτερο σχολείο. Πιστεύω πως η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα. Το απολαμβάνω. Είμαι στο ΝΒΑ (γέλια). Είναι κάτι που αποτελεί ευκαιρία ζωής. Ελπίζω να τα πάω καλά φέτος, αλλά πρέπει να δυναμώσω».

Για την πορεία της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας, όπου είχε και την πρώτη γνωριμία με το νέο του προπονητή, Λάρι Ντρου:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο, αλλά δεν ήρθε. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου, ίσως τότε πάρουμε τον τίτλο. Χάρηκα πολύ που ο κόουτς ήρθε να με δει στην Εσθονία. Αυτό δείχνει πως ενδιαφέρεται για μένα και πραγματικά νοιάζεται»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: