21.8.13

Την Πέμπτη «κληρώνει» για τους πλειστηριασμούς...


Να βρουν τη χρυσή τομή στο ζήτημα των πλειστηριασμών θα επιδιώξουν την Πέμπτη ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μετά το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ότι θα πάρει επάνω του το θέμα. Πυκνές οι αντιδράσεις βουλευτών της ...
συμπολίτευσης.
«Είναι πολύ σημαντικό, θέλω να το δω προσωπικά και σε βάθος. Δεν μπορεί να συζητηθεί επί του παρόντος», είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης στο Μαξίμου την Τρίτη, σύμφωνα με τους συνεργάτες του.

Μένει να φανεί στη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά πόσο και αν ο πρωθυπουργός θα λάβει αποστάσεις από την εισήγηση του οικονομικού επιτελείου περί μερικής άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για «κόκκινα» δάνεια.

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «κατεβαίνουν» στη συζήτηση με σαφή διάσταση απόψεων, εν μέσω υψηλής πίεσης από τις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και ιδίως του ΠΑΣΟΚ.
«Πρώτη προτεραιότητα παραμένει η προστασία των αδύναμων (…) Η κυβέρνηση κατανοεί πλήρως την ευαισθησία των βουλευτών (…) Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα και θα πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση με πρώτο γνώμονα την προστασία των ευαίσθητων ομάδων», δήλωσε την Τετάρτη το πρωί στο Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: