20.8.13

Την Τετάρτη η πρώτη ενημερωτική εκπομπή στη Δημόσια Τηλεόραση...

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ημέρα που η EBU θα κόψει το live streaming της ΕΡΤ, αποφάσισε η κυβέρνηση να κάνει πρεμιέρα η πρώτη ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Παρουσιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι δύο πρόσωπα γνώριμα. Ο...
Γιάννης Τρουπής, που κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ και η Οντίν Λιναρδάτου, υπεύθυνη του τμήματος των διεθνών, επίσης, στην ΕΡΤ.

Στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή του μεταβατικού φορέα, που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 10 το πρωί, αναμένεται να εμφανιστούν για πρώτη φορά και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα εργάζονται για λογαριασμό της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η ημερομηνία που επελέγη για να γίνει η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού χθες, Δευτέρα, η EBU ανακοίνωσε ότι στις 21 Αυγούστου θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και στους υπόλοιπους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ ανά την επικράτεια.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να προβληθούν δελτία ειδήσεων στη Δημόσια Τηλεόραση, αφού το μεταβατικό σχήμα δεν έχει στελεχωθεί ακόμη από ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων.

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις των 577 ατόμων που ανακοινώθηκε ότι αναδείχτηκαν πρώτοι στον διαγωνισμό για το μεταβατικό σχήμα, αφού προέκυψαν ενστάσεις αναφορικά με τη μοριοδότησή τους...
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: