4.8.13

Στο Ντιτρόιτ, οι Έλληνες πάνε καλά...



"Οι δουλειές πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ. Οι Έλληνες επιχειρηματίες επεκτείνονται. Νέα μαγαζιά ανοίγουν. Παρατηρείται μεγάλη ανάπτυξη".

Κι όμως, αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, τα...
παραπάνω θετικά μηνύματα, μας έρχονται από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Ναι, από ακριβώς την ίδια πόλη που πριν από μερικές εβδομάδες κήρυξε τη μεγαλύτερη χρεοκοπία στα αμερικανικά χρονικά. Στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής βρίσκεται ο 31χρονος Γιάννης Διονυσόπουλος ιδιοκτήτης ελληνικού εστιατορίου στην καρδιά του Ντιτρόιτ, ο οποίος μας διηγείται μία ιστορία μάλλον... διαφορετική από αυτήν που περιμέναμε να ακούσουμε.

Επικοινωνήσαμε μαζί του στον απόηχο της χρεοκοπίας, αναζητώντας ιστορίες για χρέη, ζημιές και λουκέτα. Μας περίμενε ωστόσο μία ευχάριστη έκπληξη. "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει φυσικά μία ανησυχία, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και η αίσθηση πως η χρεοκοπία θα φέρει κάτι καλό για την πόλη. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή" δηλώνει ο κ.Διονυσόπουλος. Μάλιστα, για τους Έλληνες επιχειρηματίες το εν λόγω νέο "ξεκίνημα" έχει ήδη αρχίσει και η ανάπτυξη αποτελεί γεγονός.



ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: