7.8.13

Τα «ερυθρόλευκα» αποκαλυπτήρια!...




Διττό ενδιαφέρον έχει το αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (21:00, Novasports 1, live chat στο woop.gr).
Πρώτα απ' όλα, διότι είναι το ...
πρώτο και μοναδικό εν Ελλάδι φιλικό για την ομάδα του Μίτσελ και ο κόσμος των Πειραιωτών θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα και παράλληλα να πάρει ιδίοις όμμασι μια πρώτη "ερυθρόλευκη γεύση" πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (19/8 με Καλλονή στο ΟΑΚΑ).
Για τον Ισπανό προπονητή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει τα σχήματα που θέλει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, λίγες ημέρες μάλιστα πριν το ταξίδι στην Ισπανία για το τελευταίο φιλικό τεστ με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια".
Tα φιλικά προετοιμασίας φτάνουν στο τέλος τους, οι δοκιμές και οι πειραματισμοί θα περιορίζονται και σιγά-σιγά και ο κόουτς του Ολυμπιακού θα κατασταλάξει στους παίκτες που έχουν τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα.
Σίγουρα στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ η εικόνα δεν ήταν όσο καλή θα ήθελαν όλοι στο λιμάνι, όμως άπαντες αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα ακόμα μοντάρεται και θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, όπως είναι και η πεποίθηση τόσο του προπονητή, όσο και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει απόλυτα τον 50χρονο κόουτς.
Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Βέλγιο, είναι η πλέον παραδοσιακή δύναμη της χώρας και για τον Ολυμπιακό είναι υψηλής ποιότητας φιλικό, ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις του, αγωνιζόμενος στο πλέον υψηλό επίπεδο.
Tα πλάνα του Μίτσελ για το ματς
Αναφορικά με το πιθανό σχήμα της ομάδας του Πειραιά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι ή ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μετζανί και Χολέβα. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Φέισα και την μπροστά γραμμή θα αποτελέσουν οι Βάις, Κάμπελ, Τσόρι και Σαβιόλα.
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιμπαγάσα, οι Κάρολ και Κοντρέρας, ο Γιαννιώτης, οι Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Διαμαντάκος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και για προληπτικούς λόγους δεν έβγαλε την προπόνηση.
Όσο για την αποστολή, αυτή έχει ως εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέβας, Μετζανί, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Σαβιόλα, Βάις.
Νωρίτερα τα αποκαλυπτήρια της φανέλας

Αναφέρθηκε πιο πάνω πως είναι διττής σημασίας το αποψινό φιλικό και ο έτερος λόγος δεν είναι άλλος από τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας, που θα γίνουν στις 19:00 μπροστά από το μνημείο της Θύρας 7 έξω από το γήπεδο. Αν μη τι άλλο, έχει συμβολικό χαρακτήρα το "7", το οποίο αποτελεί κάτι σαν "ιερό νούμερο" για τον σύλλογο.
Η τετράστερη νέα ερυθρόλευκη φανέλα θα αποκαλυφθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα έχει δωρεάν το τύπωμα στη νέα φανέλα, αν την αγοράσει ανήμερα του ματς, ενώ να πούμε ότι οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι.
Εξάλλου, στο φαληρικό γήπεδο και νωρίτερα στο Red Store και στην παρουσία θα βρίσκεται και ο Λεόνε, η μασκότ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, που θα δίνει το παρών σε όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις που θα χρειάζεται η παρουσία του.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: