21.8.13

Ακυρώνονται μαζικά συναυλίες στην περιφέρεια λόγω των ελέγχων του ΣΔΟΕ ...

Ο κλοιός σφίγγει, τα παραστατικά ελέγχονται, οι αποδείξεις περνούν από κόσκινο και στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν τα συμβόλαια των καλλιτεχνών. Το αποτέλεσμα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κύμα ακυρώσεων σε...
προγραμματισμένες συναυλίες στην περιφέρεια.

Οι  έλεγχοι της εφορίας δεν περιορίζονται μόνο στους διασκεδαστές της πίστας οι οποίοι είναι σε ζήτηση, αλλά και σε αρκετούς «ποιοτικούς» της πρώτης γραμμής του λεγόμενου «έντεχνου τραγουδιού», αναφέρει ρεπορτάζ της Γιώτας Συκκά στην Καθημερινή.

Οι ελεγκτές δείχνουν όλο και πιο καχύποπτοι από το Αγρίνιο ως την Κρήτη, από την Εύβοια μέχρι την Ξάνθη και δεν αποδέχονται ως πραγματικές τις δηλωμένες αμοιβές γνωστών διασκεδαστών, οι οποίοι δηλώνουν μεροκάματα που υποτίθεται ότι δεν ξεπερνούν τα 500 και 600 ευρώ, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι οι αμοιβές τους κυμαίνονται από 1.500 με 2.000 ευρώ έως και 15.000 τη βραδιά..

To ΣΔΟΕ έχει εστιάσει κυρίως στα κέντρα στα οποία εμφανίζονται ορισμένοι διασκεδαστές της πίστας. Σαν να τα πρόβλεψε όλα αυτά ο Αντώνης Ρέμος και πριν από το φιάσκο της Μυκόνου και τις δηλώσεις μεταμέλειας δήλωνε σε συνέντευξή του (Χρ. Παπαϊωάννου, «Ποντίκι») στην αρχή του καλοκαιριού: «Η νύχτα έχει τελειώσει».

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: