6.8.13

Προγραμματική συμφωνία Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ ανήγγειλε ο Βενιζέλος...


Δεν θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ...

crimenet.gr

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος ανακοίνωσε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε σύσκεψη που είχαν σήμερα το βράδυ, ότι...
επίκειται μέχρι τη ΔΕΘ η υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και η οποία θα έχει μορφή εθνικού σχεδίου για τη χώρα.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος εξήγησε ότι δεν θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαματά στη Θεσσαλονίκη γιατί εκείνη την ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Ωστόσο την επόμενη ή μία από τις επόμενες ημέρες θα έχει επίσημη παρουσία στη ΔΕΘ.

Η υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας αναμένεται να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη κοινοβουλευτική ομάδα του μικρότερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού όπου κάποιοι έλεγαν το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι καθαρό το στίγμα του κόμματός τους έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Βενιζέλος πάντως συνέστησε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και καλύτερη ενημέρωση των βουλευτών απο τα στέλεχη του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση ως υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί.

Επίσης, επισήμανε ότι με τον τρόπο που εφαρμόζεται το πρόγραμμα της κινητικότητας στα υπουργεία όπου διώχνονται κυρίως οδηγοί και καθαρίστριες δίνει την εντύπωση της αδικίας στους εργαζόμενους.

Και πρόσθεσε ότι χρειάζεται αξιολόγηση των δομών και για το ζήτημα αυτό προτίθεται να συνεννοηθεί απευθείας με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αμέσως μετά την επιστροφή του τελευταίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: