20.8.13

Προκαλεί ερωτηματικά ο διαγωνισμός του υπ. Οικονομικών...


Δύο διαδοχικά mail για τα λάθη στον πρώτο διαγωνισμό έστειλε το υπουργείο Οικονομικών, στους “επιτυχόντες”. Με τα μηνύματα αυτά προκύπτει πως η διαδικασία  που προκήρυξε το δημόσιο …μπάζει από παντού, από τη στιγμή που...
πρώτα ανακοινώθηκαν τα ονόματα και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ως και αύριο για τις διορθώσεις. Μάλιστα το υπουργείο ανακάλεσε το πρώτο του  mail και στη συνέχεια έστειλε δεύτερο, το οποίο και παρουσιάζουμε:

“Κύριε/Κυρία Η αίτηση σας (όνομα…) για πρόσληψη στον μεταβατικό φορέα της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης περιείχε λάθη ή παραλείψεις και ως εκ τούτου κρίθηκε άκυρη. Έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε νέα αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση edt.prok2013@minfin.gr , επισυνάπτοντας το συμπληρωμένο αρχείο EXCEL με το βιογραφικό σας(*) από την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και ώρα 8.00π.μ. έως την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 12.00μ.μ. (*)Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε για την συμπλήρωση της νέας αίτησης, μόνο το πρότυπο που σας αποστέλλουμε και να το στείλετε μόνο με την διαδικασία του συννημένου. Υπ. Οικονομικών”.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: