19.8.13

«Κινητικότητα» κινητοποιήσεων στην Υγεία...


Απαρέγκλιτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την κινητικότητα των υγειονομικών υπαλλήλων διαμηνύει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι απαντούν εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις.

Στις 23 Αυγούστου θα...
ξεκινήσουν να στέλνονται τα στοιχεία των υπό μετακίνηση και διαθεσιμότητα υπαλλήλων, στις 31 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά τους και στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι στη νέα τους δουλειά σημείωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Real σήμερα ο υπουργός.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει κηρύξει για αύριο Τρίτη, 4ωρη στάση εργασίας από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ. για τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, επειδή «στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προστέθηκαν εκ των υστέρων τα λουκέτα και οι διαθεσιμότητες για να ικανοποιήσει ο υπουργός Υγείας τους δανειστές με περισσότερο «αίμα»».

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει και τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν την Παρασκευή 23 Αυγούστου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Πολυκλινική, Αμαλία Φλέμιγκ, Σπηλιοπούλειο και Αγία Βαρβάρα, αντιδρώντας στο μέτρο της κινητικότητας με 4ωρη στάση εργασίας 11πμ - 3μμ και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: