17.8.13

Καλλονή και εξελίξεις...

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν πλέον στραμμένο το βλέμμα τους στον αγώνα της Δευτέρα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Καλλονή.

Σήμερα λοιπόν οι ...
παίκτες του Μίτσελ θα βρεθούν στις 9:30 στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη για να προπονηθούν. Να θυμίσουμε ότι από εχθές ο Ισπανός τεχνικός έχει στην διάθεσή του και τους διεθνής, ενώ τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά και ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά

Πέρα από την Καλλονή οι άνθρωποι της διοίκησης ασχολούνται και με τις τελευταίες μεταγραφικές... πινελιές που θα κάνουν το ρόστερ ακόμα πιο δυνατό και με μεγαλύτερο βάθος.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον 25χρονο Καμερουνέζο αριστερό μπακ, Γκαετάν Μπονγκ, και οι διαπραγματεύσεις με την Βαλενσιέν συνεχίζονται. Ο παίκτης μπορεί να έρθει ακόμη και σήμερα στην χώρα μας, ωστόσο όπως τόνιζαν χθες και από τον Ολυμπιακό, μια ενδεχόμενη άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα μέσα τόσο τις πατρίδας μας όσο και αυτά του εξωτερικού είναι αυτό της πώλησης του Κώστα Μανωλά. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό φέρεται να έχουν εκφράσει, σύμφωνα με τον ουκρανικό τύπο, τόσο η Ζενίτ όσο και η Ντιναμό Κιέβου.

Πάνω σε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαροι... ο Μανωλάς δεν πωλείται. Ωστόσο τόνιζαν πως αν μια ομάδα καταβάλει το ποσό που ορίζει η ρήτρα του παίκτη τότε αυτός θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του μακριά από τον Πειραιά.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: