11.8.13

«Αν ζούσε ο Ανδρέας, θα έφτιαχνε ένα κόμμα με νέα υλικά»...




Νέα προγραμματική συμφωνία και αλλαγή στρατηγικής ακόμα και αν χρειαστεί η κυβέρνηση να υπερκεράσει την τρόικα και να συζητήσει απευθείας με τα ευρωπαϊκά όργανα, προτείνει ο Κώστας Σκανδαλίδης με συνέντευξή του στην...
«Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

«Τι δουλειά έχει η τρόικα με την αλλαγή της συνταγής; Αυτή θα λύσει την αντίθεση ΔΝΤ και Κομισιόν ή θα αποφασίσει για αναδιάρθρωση ή μη του χρέους ή θα αποφανθεί για το πότε θα τερματιστεί η λιτότητα; Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο μοιρολατρίας και υποταγής; Η δουλειά αφορά την ελληνική κυβέρνηση και τα ευρωπαϊκά όργανα. Καιρός είναι να υπερκεραστεί η τρόικα» δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει.

«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Το αναγνωρίζουν οι πάντες μέσα και έξω από τη χώρα» λέει χαρακτηριστικά και ζητεί αλλαγή γραμμής από το ΠΑΣΟΚ με προοδευτική κατεύθυνση και διάλογο που δεν θα αποκλείει κανέναν.

«Το ΠΑΣΟΚ της Μεταπολίτευσης πέθανε οριστικά. Ούτε μπορεί να το αντιγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινωνικός του χώρος όμως παραμένει και είναι ο πιο συντεταγμένος. Εμείς φύγαμε από αυτόν. Αν ζούσε ο Ανδρέας σήμερα θα έφτιαχνε ένα κόμμα με νέα υλικά, στην ίδια γενετήσια ρίζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: