1.8.13

Διήμερο κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ...


Κατά των απολύσεων
Νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων, της ΑΔΕΔΥ, με παναττική στάσης εργασίας Πέμπτη, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και 24ωρη παναττική απεργία την Παρασκευή, 2 Αυγούστου.

Σήμερα...
γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 και στη συνέχεια πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ την Παρασκευή το κάλεσμα για την συγκέντρωση είναι στις 10.30 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 Πέμπτη θα...

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε την Τετάρτη, μετά από ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου, να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις "ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων, που υλοποιεί η Κυβέρνηση, αλλά και στο σχεδιασμό ενταφιασμού των ΟΤΑ, της Δημόσιας Παιδείας και της Υγείας, που σχεδιάζει με το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων".

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Ομοσπονδίες ΠΟΕ - ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΠΟΠΟΚΠ, ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, ΠΟΕ - ΔΟΥ, ΠΟΕ ΥΕΘΑ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ, ΠΟΕΕΚ-Ι, ΟΜΕ-ΕΥΠ και οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων των Υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας, Εμπορίου, Πολιτισμού, Γεωτεχνικών, Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: