5.8.13

Η... νύχτα της μεγάλης φοροδιαφυγής...


Σε πρωταγωνιστές της φοροδιαφυγής, στην πιο προκλητική μορφή της, αναδεικνύονται τα κυκλώματα της νύχτας. Στη Χαλκιδική ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης, όπου παρουσίαζε το ...
πρόγραμμά του ο Π. Κιάμος, άνοιξε το μαγαζί παραβιάζοντας το λουκέτο που είχε βάλει το ΣΔΟΕ επειδή εισέπραττε τους λογαριασμούς των θαμώνων χωρίς να κόβει αποδείξεις.
«Κάντε ό,τι θέλετε, εγώ θα το ανοίξω και πάλι», είπε προκλητικά ένας από τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου FIX Summer Live στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, που του ανακοίνωναν τα ξημερώματα του Σαββάτου το σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες, λόγω εκτεταμένης φοροδιαφυγής.
Και το έκανε πράξη ανενόχλητος, λίγες ώρες αργότερα, αποσφραγίζοντας το κατάστημα και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον νόμο και τις διωκτικές αρχές.
Η αστυνομία πήγε δύο φορές και έκανε ισάριθμες συλλήψεις, αλλά δεν διέκοψε τη λειτουργία του καταστήματος. Ο Πάνος Κιάμος τα «έσπασε» για δεύτερη βραδιά στην πίστα παρουσία 500 θαμώνων και τα ταμεία του ιδιοκτήτη γέμισαν πάλι με ζεστό χρήμα.
• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: