25.8.13

Πολλές φωνές...



Μία, δύο, τρεις, πολλές γραμμές διαπιστώνει κανείς εντός της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Δεν λείπουν εκείνοι, όπως ο ...
γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, που δεν αποκλείουν ακόμη και την ιδέα της συνεργασίας στο μέλλον, όπως είχε πει στο περιστύλιο της Βουλής κατά το θρίλερ ψήφισης του τελευταίου πολυνομοσχεδίου - κάτι που δημοσιεύθηκε και ουδέποτε διαψεύστηκε.

Ο έτερος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, διαφωνεί μεν με νομικά μέτρα κατά της Χ.Α. και με το «στιγματισμό» των ψηφοφόρων της, αλλά πιστεύει ότι η Ν.Δ. πρέπει να κρατά σαφείς αποστάσεις από το κόμμα της Χ.Α.

Υπέρ της απαγόρευσης τάσσεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, κινούμενος σε μια αστυνομική λογική και πιστεύοντας ότι πρέπει η Ν.Δ. να εκθέσει τις δράσεις της Χ.Α., που κινούνται εκτός έννομης τάξης.

Ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι υπέρ της πρόσκλησης σε διάλογο και αποδόμησης του δήθεν αντισυστημικού προφίλ που καλλιεργεί η Χ.Α., με βάση στοιχεία.

Β.ΣΑΜ. 

"Πολιτικα Παρασκήνια" (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: