29.8.13

Φιλίποφ προς Μιχαλολιάκο: Αγαπάμε τη χώρα περισσότερο από κάποιους άλλους...



Έντονες αντιδράσεις στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο έχουν προκαλέσει τα ρατσιστικά σχόλια του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που για μία ακόμη φορά έχουν...
στόχο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του.

Ανάμεσα στους αθλητές που αντέδρασαν με προσωπικά σχόλια είναι και ο πρώην παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Φιλίποφ.

Ο ουκρανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα και παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας μας πασαδόρος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Δηλαδή εμείς που μεγαλώσαμε στην Ελλάδα και νιώθουμε ΕΛΛΗΝΕΣ τι να κάνουμε; Να φύγουμε από τη χώρα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αγαπάμε τη χώρα περισσότερο από κάποιους άλλους!» ενώ απάντησε στα θετικά σχόλια που του έκαναν οι «φίλοι» και ακόλουθοί του, προσθέτοντας: «Απλά το παιδί αυτό είναι όπως κάθε παιδί που μεγάλωσε εδώ. Όπως κι εγώ. Είναι σαν να το λένε για μένα».

Ο Φιλίποφ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, συνεχίζοντας την καριέρα του στην πολωνική Γιαστρτζέμπσκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει για βασική φωτογραφία ένα στιγμιότυπο από αγώνα του με το εθνόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: