20.8.13

Μπήκε με το... δεξί...

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν στην τελική ευθεία της μεταγραφικής τους ενίσχυσης.

Η ομάδα του Μίτσελ κατάφερε να...
ξεπεράσει το άγχος της πρεμιέρας απέναντι σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως αυτό της Καλλονής και χάρη στο γκολ του Γιάννη Μανιάτη στο 61' πήρε τους τρεις βαθμούς που του έδωσαν το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας - εξάλλου ακόμη οι παίκτες δεν έχουν... συνέλθει από την προετοιμασία και ακόμη οι παίκτες προσπαθούν να μάθουν ό ένας τον άλλον.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι μιλάμε για μια καινούργια ομάδα, αφού από την αρχική 11άδα μόνο τρεις ήταν και πέρυσι (Χολέβας, Σιόβας, Μανιάτης).

Το θετικό είναι κόντρα σε μια πολύ κλειστή άμυνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε και βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να έχει στόχο το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Κλείνει ο Μπονγκ

Ο Γκαετάν Μπονγκ, που είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην χώρα μας έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και απομένει να ολοκληρωθεί πλέον μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ αναμένεται να περάσει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας, για να συζητήσει ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα και να τελειώσει την μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Χοσέ Χολέβας, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο αν η πρόταση που φέρει καλύπτει οικονομικά το σύλλογο.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: