4.8.13

Ο Ομπάμα έστησε την κρίση της ΕΡΤ ...


...για να ρίξει τον Σαμαρά αλλά αυτός θα τον συναντήσει...

Διαβάζω στο πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος ότι η Ελλάδα ξαναμπαίνει στον χάρτη των ΗΠΑ κι' αυτό γιατί...
σε λίγες μέρες θα συναντήσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Μπαράκ Ομπάμα. Ομολογώ ότι νιώθω δέος για τον πρωθυπουργό μας και τα χαρίσματα του.

Ξαναμπαίνουμε στον χάρτη των ΗΠΑ! Χάρη στον Αντώνη τον Σαμαρά! Ο Αντώνης Σαμαράς παρέλαβε μια αγέλη ιθαγενών που δεν είχε καμία σχέση με την Ευρώπη και τη Δύση και τώρα μας ξαναβάζει στο χάρτη των ΗΠΑ! Δεν πρόκειται για έναν νέο Εθνάρχη αλλά για κανονικό Ιδρυτή του Έθνους μας.

Βέβαια, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας στις μέσα σελίδες διαβάζω ότι η Ουάσιγκτον παρακολουθεί στενά την ευρωπαϊκή κρίση κι ότι μάλιστα την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου είχε στηρίξει πολύ συχνά τις ελληνικές θέσεις.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν η Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά ξαναμπαίνει στον χάρτη των ΗΠΑ; Τι σημασία έχει που δεν είχε βγει ποτέ; Τι σημασία έχει που στην κρίση της ΕΡΤ κύκλοι του Μέγαρου Μαξίμου διέδιδαν ότι οι Αμερικάνοι θα ρίξουν τον Σαμαρά;


Tι σημασία έχει τελικά η αλήθεια όταν με μια μικρή δόση σεναρίων επιστημονικής φαντασίας μπορείς να παρασκευάζεις χρήσιμους εχθρούς και να πουλάς πατριωτισμό;...

Πηγή:parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: