29.8.13

Τσακαλώτος:"Χαμστεράκι στη ρόδα ο Στουρνάρας"

crimenet.gr

Σκληρή κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του, πως θα προσπαθήσει η κυβέρνηση με την τεχνογνωσία που έχει να μην αφήσει τίποτα όρθιο στον  χώρο των...
offshore εταιρειών, ασκεί ο

Υπεύθυνος ΕΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος χαρακτηρίζει τον υπουργό Οικονομικών, "χαμστεράκι στη ρόδα" και τονίζει: "Στις 6 Νοεμβρίου 2012, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Στουρνάρας είχε δηλώσει: «Έχουμε, ήδη, διανύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας, τα 2/3, περίπου.»

Στις 29 Ιανουαρίου 2013, σε συνέντευξή του στο BBC, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «είμαστε στα δύο τρίτα του δρόμου προς το στόχο μας».

Στις 24 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΙΟΒΕ, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε «ότι έχει διανυθεί πάνω από τα 2/3 του απαιτούμενου δρόμου για τη δημοσιονομική σταθερότητα».

Σήμερα, 29 Αυγούστου 2013, ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας «από την καρδιά του», δήλωσε: «Ο λογαριασμός βγαίνει ... έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής» " τονίζει ο κ. Τσακαλώτος.

"Μετά, λοιπόν, από 10 μήνες και σειρά μέτρων μέσα από πολυνομοσχέδια για τις δόσεις του Μνημονίου που επέτειναν την κοινωνική καταστροφή, ο κ. Στουρνάρας, σαν το συμπαθέστατο χαμστεράκι στη ρόδα, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια!" επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: