28.8.13

«Αν μπορούσα θα έπαιρνα σπίτι μου τον Μιχάλη, μακριά από αυτούς που τον πλήγωσαν»...

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη. Η αυτοκτονία του έχει κυριολεκτικά σοκάρει συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και γνωστούς του. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει την τραγική του κατάληξη, παρά το γεγονός ότι τους ...

τελευταίους μήνες ο Μιχάλης Ασλάνης μιλούσε ανοιχτά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Μπορεί η ψυχή του να ήταν μεγάλη και να βοηθούσε με όποιον τρόπο μπορούσε όσους στέκονταν δίπλα του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή.

Το star.gr επικοινώνησε με ανθρώπους της τηλεόρασης, σχεδιαστές και μοντέλα που είχαν συνεργαστεί μαζί του.


Η Ρούλα Κορομηλά έμεινε σαστισμένη ακούγοντας την είδηση και ζήτησε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει το δυσάρεστο συμβάν.



Ραγίζει καρδιές η φράση της πολύ καλής του φίλης, αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, Άντζελας Ευρυπίδη. «Το πρόβλημα ήταν πως έβαζε όλον τον κόσμο στην καρδία του, αλλά δεν ήταν κανείς τόσο δυνατά δίπλα του να τον αγαπά».

Με δάκρια στα μάτια μας είπε πως «με τον Μιχάλη μεγαλώσαμε μαζί. Ο Μιχάλης μας έδωσε όσα γνωρίζουμε στον χώρο της μόδας. Εγώ ήξερα πως δεν ήταν καλά. Πάντα μιλούσαμε για τη μοναξιά. Εγώ του έλεγα πως όλα θα λυθούν και όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν υπολόγιζα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα συνονθύλευμα πραγμάτων».





Συντετριμμένη και το γνωστό μοντέλο Μπέτυ Κουράκου, η οποία στο παρελθόν είχε φορέσει δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή. Το μοντέλο δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός και με τρεμάμενη φωνή μας λέει: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχε τέτοιο τέλος. Δεν του άξιζε ένα τέτοιο τέλος για κανένα λόγο. Είχε ζωή. Πρέπει να τον τρελάνανε για να έφτασε σε τέτοιο σημείο να αυτοκτονήσει. Είμαι πολύ χάλια, πολύ στενοχωρημένη, δεν το πιστεύω… Νομίζω ότι βλέπω όνειρο ..Θέλω να ξυπνήσω και να τον πάρω μια αγκαλιά».

Η Μπέτυ Κουράκου συγκινημένη θυμάται την τελευταία συνάντησή τους στα 10 Model Awards.



Τελευταία φορά τον είδα εκεί. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήθελα πολύ να του τηλεφωνήσω γιατί κάτι με έτρωγε να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά οι συνάδελφοι μου με απέτρεπαν, τονίζοντας μου ότι ο Μιχάλης Ασλάνης δεν σήκωνε το τηλέφωνο σε κανένα. Αν μπορούσα να αποτρέψω το γεγονός, αν μπορούσα να τον συναντούσα λίγες ώρες νωρίτερα θα του έλεγα να τον φιλοξενήσω στο σπίτι μου. Θα τον έπαιρνα μαζί μου, μακριά από όλους. Μακριά από όλους αυτούς που τον πλήγωσαν».



Από τα σύννεφα όμως έπεσε και ο διοργανωτής των καλλιστείων Star Hellas Miss Hellas και Miss Young, Βασίλης Πρεβελάκης με το που άκουσε το δυσάρεστο γεγονός. Τα μόνα λόγια που μπόρεσε σαστισμένος να ψελλίσει από το τηλέφωνο ήταν: «Έφυγε μια μορφή από τον χώρο της ελληνικής μόδας. Το όνομά του θα μείνει αξέχαστο»




Σοκαρισμένος και ο σχεδιαστής Μίλτος είπε στο star.gr: «Είναι λυπηρό και κρίμα. Τον αγαπούσαμε και τον εκτιμούσαμε. Από όσο γνωρίζω, τον τελευταίο καιρό έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια».

skliva.jpg
Τα κακά νέα έφτασαν πολύ γρήγορα στην «Μις Κόσμος του 1997» Ειρήνη Σκλήβα, η οποία αν και απέχει πολλά χρόνια από τον χώρο του μόντελινγκ, συγκινήθηκε πολύ στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, αφού ήταν ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη … Ήταν ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος …Είχα πολλά χρόνια να τον δω… αλλά αυτό που θυμάμαι από αυτόν είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος αισιόδοξος και πολύ επαγγελματίας» είπε συγκινημένη στο star.gr.

Ερωτώμενη για το αν φανταζόταν ποτέ η ίδια, ότι ο σχεδιαστής θα είχε αυτό το τέλος, η κ.Σκλήβα δήλωσε «Το τι έχει ο καθένας μέσα στην ψυχή του, κανείς δεν μπορεί να ξέρει»
​Ρεπορτάζ: Ολγίνα Σαντίκου, Άννα Σταματιάδου
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: